Carregant

Procesando
 Per favor, espere.
 
 
Accés seu icono cerrar ventana
Trieu una de les opcions d'autenticació que es mostren a continuació per poder identificar-se.

Certificat digital
.

Si vosté no disposa d'un usuari per a accedir, pot registrar-se fent clic ací

Seu Electrònica

Informe sobre confidencialitat, integritat i disponibilitat

Ajuda
icono cerrar ventana
asd
Consulte el estado de su trámite icono cerrar ventana

Para consultar un trámite sin finalizar que se realizo sin estar autenticado, es necesario introducir el documento identificativo que se indico en el formulario.

* Campos requeridos
ir a la home   Inici Sobre la Seu Política de privadesa

Política de privadesa

En compliment de l'establit en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de Desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que l'emplenament de qualsevol formulari existent en la seu electrònica o la remissió d'un correu electrònic a qualsevol de les nostres bústies implica l'acceptació d'aquesta política de privadesa, així com l'autorització al Ministeri d'Educació perquè tracte les dades personals que ens facilite, en els termes i condicions que ací s'indiquen. Les dades de l'Usuari s'inclouran en un fitxer titularitat del Ministeri d'Educació i declarat davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb codi d'inscripció nº L'Usuari autoritza al Ministeri d'Educació a incloure les seues dades en aquest fitxer amb la finalitat de dur a terme les activitats següents: Gestió de beques i ajudes Gestió de títols acadèmics L'Usuari pot exercitar en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint l'oportuna dirigir una sol·licitud per escrit a la següent adreça: Ministeri d'Educació Sotssecretaria C/ Alcalá, 34 28006 Madrid Indicant la petició en què es concreta la sol·licitud, la direcció a efectes de notificacions, la data i la seua signatura, i els documents acreditatius de la petició que formula, si escau. Conforme a la legislació vigent en matèria de protecció de dades, el Ministeri d'Educació ha adoptat els nivells de seguretat adequats a les dades facilitades per l'Usuari i, a més, ha instal·lat tots els mitjans i mesures al seu abast per a evitar la pèrdua, malament ús, alteració, accés no autoritzat i extracció dels mateixos. El Ministeri d'Educació presumeix que les dades han sigut introduïts pel seu titular o per persona autoritzada per aquest, així com que són correctes i exactes. Correspon a l'Usuari l'actualització de les seues pròpies dades. El Ministeri d'Educació no serà responsable de la seua inexactitud si l'Usuari no comunica els canvis que hagen pogut produir-se (per exemple, canvi d'adreça de correu electrònic). Per la mera visita a la seu electrònica l'Usuari no facilita informació personal alguna ni queda obligat a facilitar-la. El Ministeri d'Educació es compromet a guardar la màxima reserva i confidencialitat sobre la informació que li siga facilitada i a utilitzar-la únicament per a les finalitats indicades.

Control de seguretat icono cerrar ventana
resu
Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'.