Carregant

Procesando
 Per favor, espere.
 
 
Accés seu icono cerrar ventana
Trieu una de les opcions d'autenticació que es mostren a continuació per poder identificar-se.

Certificat digital
.

Si vosté no disposa d'un usuari per a accedir, pot registrar-se fent clic ací

Seu Electrònica

Ajuda
icono cerrar ventana
Consulte el estado de su trámite icono cerrar ventana

Para consultar un trámite sin finalizar que se realizo sin estar autenticado, es necesario introducir el documento identificativo que se indico en el formulario.

* Campos requeridos
Atenció
Aquest tràmit permet realitzar-se sense autenticació, però un usuari no autenticat no podrà consultar la seua informació en la carpeta ciutadana, desitja continuar sense iniciar sessió?

Desitja continuar?

Control de seguretat icono cerrar ventana
resu

portadatitulo1 Oficina de Tributs

Des de l'oficina virtual de l'agència tributària local pots realitzar la consulta de rebuts, obtenció de document d'autoliquidació , etc. El pagament del rebut es pot fer de forma telemàtica en:BBVABANKIACAIXABANKSABADELL CAJAMAR

Veure més

portadatitulo2 Per Ciutadà

Des d'ací el ciutadà tindrà accés a la informació de diversos tràmits que ofereix aquest ajuntament així com la possibilitat de realitzar-los de forma electrònica. Si el tràmit que cerca no està pot realitzar un registre d'instància general.

Veure més

portadatitulo3 Per Empreses

Des d'ací les empreses podran localitzar, informar-se i realitzar diversos tràmits de forma electrònica. Si el tràmit que cerca no està pot realitzar un registre d'instància general.

Veure més
 
 

VALIDA DOCUMENTS

CLIC ACÍ

Més informació d'interès

  • Registre electrònic d'entrada + info
  • Calendari + info

Consulte l'estat del seu tràmit o sol·licitud

Consultar

On trobe el codi?Ajuda codi de sol·licitudEl codi de sol·licitud es genera quan es finalitza un tràmit. A la pantalla de justificant, juntament amb la instància, es mostra el codi de sol·licitud generat.

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'.