Carregant

Procesando
 Per favor, espere.
 
 
Accés seu icono cerrar ventana
Trieu una de les opcions d'autenticació que es mostren a continuació per poder identificar-se.

Certificat digital
.

Si vosté no disposa d'un usuari per a accedir, pot registrar-se fent clic ací

Seu Electrònica

Ajuda
icono cerrar ventana
Consulte el estado de su trámite icono cerrar ventana

Para consultar un trámite sin finalizar que se realizo sin estar autenticado, es necesario introducir el documento identificativo que se indico en el formulario.

* Campos requeridos
Atenció
Aquest tràmit permet realitzar-se sense autenticació, però un usuari no autenticat no podrà consultar la seua informació en la carpeta ciutadana, desitja continuar sense iniciar sessió?

Desitja continuar?

Control de seguretat icono cerrar ventana
resu

portadatitulo1 Oficina de Tributos

Edito flexibilización de plazos tributarios y difusión información tributaria por COVID-19.
Desde la oficina virtual de la agencia tributaria local puedes realizar la consulta de recibos, obtención de documento de autoliquidación , etc. El pago del recibo se puede hacer de forma telemática en Caixabank

Veure més

portadatitulo2 Per solventar problemes al registrar...

Com a registre alternatiu pot utilitzar el punt únic de registre. La sol·licitud arribarà a l'Ajuntament de Godella de forma automàtica a través del sistema d'intercanvi de registres. També té la possibilitat de registrar en una altra entitat.

Veure més

portadatitulo3 Per obtindre certificats

Les entitats amb personalitat jurídica, com les Associacions, hauran de relacionar-se telemàticament amb l'administració. Per a això cal obtenir un Certificat Qualificat de Representant d'Entitat:
https://www.accv.es/empresas/certificados/representante-de-entidad-en-software/

Els ciutadans podran obtenir el certificat de forma gratuïta en el mateix Ajuntament de Godella o en qualsevol altre punt de registre aportant el DNI. Mes informació en:
https://sede.godella.es/PortalCiudadano/info/certificados.jsp#no-back-button
 

 
 

VALIDA DOCUMENTS

CLIC ACÍ

Més informació d'interès

  • Registre electrònic d'entrada + info
  • Calendari + info

Consulte l'estat del seu tràmit o sol·licitud

Consultar

On trobe el codi?Ajuda codi de sol·licitudEl codi de sol·licitud es genera quan es finalitza un tràmit. A la pantalla de justificant, juntament amb la instància, es mostra el codi de sol·licitud generat.

Per Canvi de Domicili

Notifique ACÍ a les diferents administracions el seu canvi de domicili sense haver d'anar presencialment a cadascun d'ells

Per Ciutadà

Des d'ací el ciutadà tindrà accés a la informació de diversos tràmits que ofereix aquest ajuntament així com la possibilitat de realitzar-los de forma electrònica. Si el tràmit que cerca no està pot realitzar un registre d'instància general.

Per Empreses

Des d'ací les empreses podran localitzar, informar-se i realitzar diversos tràmits de forma electrònica. Si el tràmit que cerca no està pot realitzar un registre d'instància general.

Enlaces de interes

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'.